Over Ons

Over Bangahuys Interieur en Design

Bangahuys Interieur en Design bestaat uit een klein enthousiast team van creatieve professionals. Aan het hoofd staat Rim de Boer, die met meer dan twintig jaar ervaring in de interieurinrichting haar feilloos gevoel voor stijl smaakvol weet toe te passen. Interieur styliste Hinke Atema is al 10 jaar werkzaam binnen het team. Naast het maken van een smaakvol interieurontwerp en geven van kleur- en/of lichtadvies, visualiseert zij uw wensen in een tekening op schaal met oog voor ieder detail. Sfeerbeelden en een overzicht van kleuren en materialen completeren het geheel.

Elk project wordt met evenveel aandacht en oog voor detail benaderd. Of uw interieur nu toe is aan een kleine opfrisbeurt of een complete ‘make-over’. En of u nu een zakelijke speler bent of particulier, wij staan altijd voor u klaar.
Ons team werkt op aanvraag in binnen- en buitenland en is gespecialiseerd in het leveren en vervaardigen van op maat gemaakte interieurs.

Bangahuys Interieur en Design is al 15 jaar gevestigd in een stijlvol monumentaal pand, het pand van Dr. Jelle Banga gelegen aan de historische Voorstraat te Franeker. Aan de achterzijde grenst Bangahuys aan één van de oudste stinzetuinen van het noorden; de Martenatuin. Deze fraaie setting inspireert ons steeds weer tot de beste creatieve en stijlvolle ideeën. Bij ons vult u uw persoonlijke en specifieke wensen in. Professioneel advies en begeleiding bij de invulling van uw wensenpakket beschouwen we hier als vanzelfsprekend.