Diensten

Dit kunnen wij voor u betekenen

U kunt Bangahuys Interieur en Design inschakelen voor interieur- kleur- en lichtadvies, projectbegeleiding bij verbouwing en voor de realisatie van uw inrichting. Uw wensen worden vertaald naar een sfeervol interieur waarin u zich echt thuis kunt voelen!

Zakelijk en particulier interieurontwerp
Bangahuys Interieur en Design is een full concept interieur design studio die sinds 2000 actief is in de particuliere en zakelijke markt. Met een groot netwerk van professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van kantoor of horeca etablissement tot woonhuis. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de sterke eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever. Begeleiding en advisering bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, het ontwerpen van het lichtplan en de technische invulling van het ontwerp zijn een integraal onderdeel van de werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Image00004

Werkwijze 
Een goed advies begint natuurlijk bij u, wij bezoeken u daarom op locatie. Samen werken we uw wensen uit. Het interieurontwerp, kleur- en/of lichtadvies visualiseren wij in een tekening op schaal met oog voor ieder detail. Deze tekening gaat gepaard met sfeerbeelden en een overzicht van kleuren en materialen. Voor een optimaal resultaat werken we actief samen met een team van professionals zoals:

Meubelmakers/ ontwerpers: zitmeubelen op maat gemaakt, zitcomfort is voor iedereen persoonlijk.

Interieurbouwer: voor meubelen en keukens op maat voor zowel interieur als exterieur.

Bouwkundig architect: voor bouwadvies en vormgeving.

Stoffeerder: vakmensen op het gebied van confectioneren van raambekleding, leggen van vloeren en het herstofferen van meubelen.

Schilder: gespecialiseerd in het werken met bijzondere verf- en behangsoorten.

Aannemer: voor het uitvoeren van alle bouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Ook bij monumentale panden.

Bij Bangahuys Interieur en Design vertalen we uw wensen naar een sfeervol interieur waarin u zich thuis voelt.